Manu: “Ustanite i zaplješćite!”; Gurović: “Nek ih je sramota!”

Nema ponosnijeg košarkaša danas od Manu Ginobillia. Legenda argentinske, svetske i evropske košarke, bio je oduševljen plasmanom ‘gaučosa’ u polufinale i trijumfom nad Srbijom 97 – 87.

On je to podelio i na Twitteru.

“Naježio sam se! Kakva sreća! Argentina je u polufinalu. Ustanite i zaplješćite ovoj ekipi. Ponosan sam na nju, sjajna utakmica”, napisao je Ginobili na Twitteru pa dodao:

“Pato (Garino) ih je sve razbio! Facu (Campazzo) je životinja! Kornjača (Gabriel Deck) je igrao kao da je visok 210 centimetara. Laprovittola je bio ključ. Što da kažem za kapitena? Mašina! Kako lepo igra ova ekipa! Aplauz”, dodao je.

Sa druge strane, jedan bivši reprezentativac SCG, koji je vojevao bitke upravo sa Manuom i Argentinom daleke 2002., nije bio zadovoljan.

Milan Gurović posle poraza Srbije od Argentine u četvrfinalu Mundobasketa, izneo je niz kritika na račun izabranika Aleksandra Đorđevića.

“Ne sviđa mi se atmosfera, videli smo kakva je energija na klupi Argentine, na našoj klupi su svi bili pasivni. Treba da ih bude sramota kako su dopustili ovakvu utakmicu“, rekao je Gurović u studiju RTS-a.

“Ne može sam da igra Bogdan Bogdanović, od Bjelice smo očekivali više, takođe od Gudurića i naravno ostalih košarkaša. Morali su više da grizu, nekim igračima je trebalo dati veću šansu”, zaključio je Gurović

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*