Livingston rekao zbogom!

Rezervista Warriorsa, jedan od najbitnijh kotačića u osvajanju prstena prošlih sezona, Shaun Livingston odlučio je reći zbogom košarci. Oprostio se Twitter postom, te nakon duge i nažalost povredama prošarane karijere odlučio je otići u zasluženu mirovinu.


 

Izabran visokim 4. pickom u Clipperse trebao je biti nadolazeća zvezda NBA lige. No verovatno najgora povreda ikada (nikada nisam uspeo pogledati snimak do kraja) ga je udaljila sa terena na dugi period. Popucalo mu je sve što može u koljenu i činilo se kako se neće vratiti aktivnog igranju. Prošao je puno klubova u NBA i D-ligi. Konstano seljenje iz filijale u NBA je prestalo potpisom za Netse. Tamo je odigrao prvu pravu sezonu nakon dugo vremena i izborio ugovor s Warriorsima.

U Ratnicima je pred smiraj karijere igrao sjajnu košarku. Ulazeći s klupe, stvarao je razliku i bio jedan od najbitnijih kotačića u stvaranju šampionske ekipe. Povrede su svakako učinile svoje, a nakon onoga što je on prošao, prava je sreća da uopće može hodati a kamoli igrati košarku.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*