Nepravda za Valanciuanasa!

Clutchpoints / screenshot

Jonas Valanciunas, Delon Wrights i CJ Milles neće dobiti štampionsko prstenje, iako su deo sezone proveli u dresu aktuelnog šampiona NBA, javalja Toronto Sun.

Ovaj trojac napustio je Raptorse u februaru kada su otišli put Memphisa u zamenu za španskog centra, Marca Gasola.

“Ta odluka nije bila laka, ali da budem iskren to je standardna procedura,” rekao je Bobby Webster menadžer Raptorsa. “Raspitali smo se kako su se drugi timovi ponašali u ovakvim okolnostima, i čini mi se da je jedino Anderson Vaerejao u Warriorsima dobio prsten, ali okolnosti su bile drugačije”.

Podsetimo, Raptorsi su mnoge iznenadili prošle sezone kada su na krilima Kawhi Leonarda stigli do svog najvećeg uspeha u istoriji kluba, šampionskog prstena!

Kawhieva zaostavšina: Put Raptorsa do prvog prstena u istoriji!

Jedan od ključnih poteza uprave Raptorsa, bilo je upravo dovođenje iskusnog Marca Gasola koji je sa pozicije broj pet doneo timu potrebnu čvrstinu kako u odbrani tako i u napadu.

Podsetimo, Valanciunas koji je 2011 biran kao 5. pick na draftu, odigrao je u protekloj sezoni 30 utakmica za Toronto uz 12.8 poena i 7.2 skok u proseku.

Od ovog trojca, Valanciunas je još uvek kod ‘medveda’, Wright je završio u Mavsima dok je CJ Miles potpisao za Wizardse.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*