“Momci, pošaljite mi jedan od tih dresova!”

FOSmedia

Preneseno sa: fosmedia.me

Piše: Miloš Stijepović

Luis Skola, petostruki učesnik Mundobasketa, član idealne petorke i osvajač srebrne medalje na proteklom u Kini, legenda argentinske i svjetske košarke i čovjek koji sa 39 godina i dalje dominira Evroligom u dresu Armani Milana, poslao je video poruku crnogorskoj rekreativnoj ekipi koja nosi njegovo ime!

Za drugo izdanje ”Telemach” košarkaške rekreativne lige Crne Gore prijavila se ekipa koja se prozvala ‘Luis Scola”, kao omaž argentinskom veteranu, košarkaškom majstoru i velikom čovjeku, koji je ljubitelje ”igre pod obručima” širom svijeta impresionirao svojim partijama na proteklom Mundobasketu.

Crnogorski rekreativci su za takmičenje u KRLCG izradili i dresove istog dizajna argentinskog državnog tima, sa natpisom ”Scola”, a legendarni centar je do tog saznanja došao posredstvom Đorđa Kavarića, danas igrača rekreativne lige, sa višegodišnjim košarkaškim stažom u Italiji, koji je prijatelj sa kondicionim trenerom Armani Milana, Đustinom Danezijem.

”Ćao momci, mnogo mi se sviđa vaš dres, tim, ideja, sve je vrlo zabavno! Hvala vam puno! Srećno, igrajte dobro i… molim vas, pošaljite mi jedan od tih dresova, želim ga!”, poručio je Skola crnogorskim rekreativcima, koji su, vjerovatno, od nevjerice popadali na zadnjice!

1 Trackback / Pingback

  1. Košarkaška Scola: Argentinska ikona i zaštitno lice SP - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*