Srećom, Kemba prošao bez velikih posljedica

screenshot

Denver je savladao Kelte (96 – 92), za 11 pobedu u sezoni, a Nikola Jokić je zabeležio svoj treći triple double u sezoni – 18 poena (7/17 iz igre, 0/4 za 3), 16 skokova, 10 asistencija i tri ukradene lopte. Ovo mu je ujedno i 31. triple double karijere.

No, ovaj derbi večeri u NBA ligi, ostaće u senci strašne povrede playa Bostona, Kembe Walkera. Omaleni igrač se u završnici druge četvrtine sudario sa saigračem i tom prilikom je povredio vrat. U početku se činilo da je u pitanju vrlo teška povreda, Kembin vrat je bandažiran i on je odvežen u bolnicu:

Posle meča iz ekipe Bostona su saopštili da nije reč o ozbiljnoj povredi, a to je i potvrđeno nakon preliminarnih pregleda u bolnici. Kemba je na svu sreću izbegao povrede vrata i kralježnice, te je prošao “samo” sa potresom mozga. Kako je stvar izgledala, možemo slobodno reći kako je imao jako puno sreće. Izbivati će sigurno idućih nekoliko utakmica, no povreda ipak nije teže prirode, te bi kroz nedelju – dve Kemba opet trebao biti na parketu

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*