“Kakva je**** oproštajka”

NYTimes

Pomalo i neočekivano dugo, Carmelo Anthony je bio bez ekipe. Odigrao je 10 utakmica za Rocketse prošle sezone prije nego što je dobio slobodne papire. Prošlog tjedna, Melo je napokon dočekao povratak u NBA. Bile su spominjane razne kombinacije, a na kraju je završio u Blazersima, ekipi kojoj već godinama fali pouzdana klupa. Povrede su ih dotukle, morali su reagirati, a izbor je pao na Mela.

U četiri odigrane utakmice, Melo dobija jako puno prilike. Sam je priznao kako još uvijek hvata formu, te da se dosta stvari promijenilo u Ligi -“NBA Liga se jako puno promijenila. Dosta sam radio na svojoj igri, ova pauza od godinu dana mi je jako koristila.”- izjavio je Melo.

Najbolja utakmica mu je bila posljednja. Blazersi su napokon pobijedili s Melom u ekipi, nakon tri početna poraza. Žrtve su bili Bullsi, a Melo im je u laganoj pobjedi ubacio 25 poena uz 8 skokova, te odličnih 4/7 za tri poena. -“Ovo nije jebena oproštajna turneja. Moja ljubav za ovu igru nije stala. Stvarno ne znam odakle Vam da je ovo moj oproštaj. Nikada to nisam spomenuo. Kada taj trenutak dođe, dođe. Zasada nikako ne razmišljam o mirovini, vjerujem da je u meni još puno toga ostalo.”- izjavio je Melo za The Atletic.

Blazersi se ove sezone jako muče. Lillard i McCollum dosta osciliraju, a kako nema Nurka ne mogu se osloniti niti na čvrstu obranu. Whiteside zasada niti blizu nije uspio odmijeniti Nurkića. Melov dolazak poremetio je planove našeg Maria Hezonja. Predsezonu je pristojno odradio, ali kako je sezona počela, Mario se opet izgubio. Otkako je stigao Mela polako ispada iz rotacije. Prije njegovog dolaska redovno je igrao oko 20-ak minuta u prosjeku. Sada je najviše 12 minuta u porazu od Pelicansa, s tim da protiv Cavsa uopće nije niti ušao na parket.

1 Trackback / Pingback

  1. (O)Melo mi se! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*