(O)Melo mi se!

screenshot / NBA

“Just watch,” najavio je Dame Lillard pre desetak dana kada su Blazersi bili na omeru 5 pobeda i 12 poraza, nakon još jedne serije loših igara. Nije delovalo ohrabrujuće iako su se na terenu našla četiri dobropoznata košarkaška imena – Lillard, McCollum, povratnik među žive Carmelo Anthony, te Hassan Whiteside.

A onda je krenulo, tri uzastopne pobede – padali su Bullsi, Thunder, pa ponovo Bullsi, i priča je već drugačija. No za 3 – 0 i ovu mini seriju najzaslužniji je upravo Carmelo Anthony koji je uz sjajan učinak – od 22.3 poena, 7.7 skokova i 2.7 asistencija vodio Blazerse u seriji, i za šta je nagrađen od stane NBA – proglašen je za Igrača nedelje na jakom, vrlo jakom, Zapadu:

 

Player of the week

Mnoge nas je iznendio ovakav Melov povrata, koji nije igrao gotovo godinu dana, a tokom leta mnogi klubovi nisu želeli da se okušaju sa njim.

A samo Melo je znao da u njegovim rukama još ima košarkaškog baruta. Iskusni scorer poput njega, sa šutem od 37 % posto za tri poena, daleko je od toga da kaže – goodbuye! Imamo li, posle Derricka Rosa iz 2018-2019, još jedan sjajan come back i lepu košarkašku priču.

“Kakva je**** oproštajka”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*