Šta ti ovo treba, Thomase?

Twitter / screenshot

Blazersi su lako izašli na kraj sa domaćinima u Washingtonu (122 – 103), a do ove važne pobede vodili su ih Lillard sa 35 poena i fantastični Whiteside sa 23 poena i 21 skokom.

No u ovoj pobedi značajno im je pomogao play doaćih, Isaiah Thomas koji je isključen posle samo minut i 28 sekundi zbog intenzivnog kontakta sa jednim od sudija:

Thomas je bio u duelu sa Carmelom Anthonyej, i u borbi za loptu desnom rukom je odgurnuo sudiju, koji mu je istog sekunda pokazao put u svlačionicu. Thomas je bio iznenađen, ali je utisak da je neprimereno reagovao iznerviran što arbitar nije dosudio ličnu grešku Entoniju.

Ponovljeno isključenje

No ovo Thomasu nije prvi incident u ovoj sezoni. Nedavno je bio suspendovan na dva meča jer se tokom trajanja tajm-auta na tribinama sukobio sa navijačem 76ersa:

Tridesetogodišnji bek ove sezone prosečno beleži 13.5 poena, 1.7 skokova i 4.6 asistencije, što je daleko od njegovih igara u dresu Bostona kada je bio kandidat za MVP-a. U poslednji tri godine promenio je 4 tima, i sada se očekivalo da u prestonici zameni Johna Walla. Ako ovako nastavi, i ovde će vrlo brzo da mu pokažu izlazna vrata.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*