Ludilo Hielda u Kobeovu čast

YahooSports

Sacramento Kingsi su na sebi svojstven način odali počast Kobeu, u jednom trenutku njihovom najvećem rivalu. Buddy Hield i De’Aaron Fox su “poludjeli” pred kraje utakmice i napravili najveći preokret u povijesti Lige. Wolvesi su dominirali u prvom dijelu. U jednom trenutku prednost se popela na 27 razlike. Wiggins je dominirao i sve se činilo kako će utakmica ući u laganu završnicu. Hield je imao drugačije namjere.

Nešto manje od 3 minuta do kraja Wolvesi su bili na +17. Hield je prije toga polako smanjivao prednost, a onda je ubacio još 3 trojke, te 3 bacanja i totalno vratio utakmicu u egal. Fox je dovršio seriju nakon skoka u napadu poslije bacanja i utakmica je ušla u produžetak. Nakon ovakvog preokreta, Kingsi su bolje ušli u produžetak, Fox je ubacio još pokoji poen, ukupno 18 u drugom dijelu i produžetku i završio stvar. Kingsi su postali prva ekipa u povijesti Lige koja je uspjela stići -17 u posljednje tri minute utakmice.

Buddy Hield je ubacio carrer high 42 poena uz 9 trojki iz 13 pokušaja. Posvetio je ovu utakmicu Kobeu.

Bjelica je bio najbolji nakon navedenog bekovskog dvojca. Umalo je stigao do triple double učinka, a ubacio je odličnih 20 poena, uz 9 skokova i 8 asista i 3 blokade. S druge strane Wiggins je ubacio 36 poena uz 9 skokova, dok je Covington ubacio 24.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*