Duel budućnosti

FoxSports

Rivalstvo Pelicansa i Mavsa, tj Ziona i Dončiča je nešto što će nas godinama uveseljavati. Uvertira je bila spektakularna. Trenutno iskusniji Dončić i Mavsi su odnijeli pobjedu, no tek nakon produžetaka. Završilo je 127-123 za Mavse. Meč je naravno riješio Luka stepback trojkom duboko u produžetku i prelomio meč.

Meč je bio nevjerovatno izjednačen, čak dvije četvrtine su završile nerješenim rezultatom. Razlika je bila što su prvu dobili Mavsi s 2 razlike, a posljednju Pelicansi. Prvi puta back to back utakmicu je odigrao Zion Williamson. “Zlatna koka” Pelicansa je držan kao kap vode na dlanu, no minutažom u posljednjim utakmicama dokaza je kako je spreman. Gentry mu daje više prilike, “pušten je s lanca” i Zion izgleda sjajno. -“Mislim da moja igra napreduje. Još uvijek učim igru. Ovo je NBA, ovdje igraju najbolji i najpametniji igrači. Svaki puta moraš donijeti nešto novo na utakmicu.”- izjavio je Zion koji je ubacio 21 poen uz 6 skokova.

S druge strane Luka je već sada postao igrač s najviše triple doubleova u povijesti Mavsa. Ostavio je Jasona Kidda iza sebe i stigao do svog 22. triple double učinka. Ubacio je 30 poena, uzeo čak 17 skokova i dodao 10 asista.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*