Košarkaški Big Brother

Big3.com

U ovakvim trenutcima svaku dobru vijest vezanu za sport dočekujemo raširenih ruku. Tako i ovu pomalo neobično, možda i genijalnu ideju Ice Cubea. Osnivač sve Big 3 Lige koja je svake godine sve popularnija producirati će emisiju koja će nam napokon donijeti nekakvu sportsku predstavu.

Ice Cube je dogovorio suradnju s televizijskom kućom koja je producirala Big Brother u Americi. Njegova ideja je staviti 16 košarkaša u izolaciju u kojoj bi odigrali novu sezoni Big 3 Lige. Naravno svi bi po cijeli dan bili praćeni kamerama, tako da zapravo dobijamo košarkašku verziju Big Brothera. Na sve pristajemo, samo da nam se košarka vrati.

Prvotni plan Big 3 Lige je bila turneja po gradovima u Americi. Kako sada to nije nikako moguće, a vjerovatno neće ni biti još koji mjesec ova ideja je zapravo i odlična. Igrači će biti u karanteni, tako će poštovati sve odredbe i zakone za vrijeme ove pandemije. Uz to mi ćemo dobiti i barem neku košarkašku utakmicu. Ako ništa drugo…

Igrači će biti smješteni u Los Angelesu a turnir bi se treba odigrati kroz 3 tjedna. Postoje glasine da će ubaciti i košarkašice u ovaj turnir, što dosada nismo vidjeli u Big 3.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*