“Ne treba suditi i ismevati se kada, Bogu hvala, niste prošli put koji ja jesam”

Nekadašnji drugi pick, Darko Miličić odgovorio je Melu i Wadeu na njihovu “prozivku”.

.-“Što se ovih priča tiče, pa zar moja priča nije ispričana, oni su hvala Bogu uspeli – ja nisam. Nismo klinci, odrasli smo ljudi nadam se da ste zreli da bi shvatili de je život pun uspona i padova. Savet njima, pošto ih smatram manje više dobrim momcima, ne treba suditi i ismevati se kada, Bogu hvala, niste prošli put koji ja jesam. Njima kao i uvek želim svako dobro i svaka čast na karijerama i u daljem životu mnoštvo uspeha a menje osuda“, rekao je Miličić za “Blic”.

Darko zvuči i izgleda kao čovjek koji ne bježi od toga da je mogao više, no pomirio se s tim. Živi drugi život, uživa sa obitelji, pokazao da loša košarkaška karijera nije kraj svijeta. Loša, uzeći u obzir koliko je mogao.

“Izgubio sam 200k u mesec dana, a po Detroitu sam hodao s pumparicom”

Darko? Koji Darko?

Četiri boce vina i mobitel. To je jedino potrebno za dobru zabavu, pokazali su nam Wade i Melo. Bilo je potrebno neko vrijeme da se Melo priključi Wadeu u njegovom Instagram Liveu. Kada je krenulo, dobili smo neke stvarno sjajne priče i anegdote od dvojice igrača koji su obilježili proteklo desetljeće NBA Lige.

Bilo je tu priča o Kobeu, Nuggetsima, igri s Iversonom… Svašta se našlo na repertoaru ove dvojice već sada legendi NBA Lige. U jednom trenutku Wade je spomenuo i “trn u oku” obojice, Darka Miličića. Drugi pick drafta, odmah iz Lebrona, čovjek koji je biran i ispred Mela i ispred Wadea.

Došli su i do dijela kada je Lebron spasio život Melu dok su bili zajedno na odmoru.

Ispričao je Melo i njegovo upoznavanje s Kobeom, te kako je zaradio poštovanje od jednog od najvećih.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*