“Metalika je moj dobar drugar, poručujem joj da ne zabušava…”

HotSport.rs

Danas je u 66. godini u Beogradu preminuo Miroslav Gajić, poznatiji kao Miša Tumbas, jedan od najpoznatijih navijača Partizana, ikona juga i mnogo šire od toga.

Od Miše se oprostio i njegov klub, FK Partizan, mada ni košarkaki niti drugi klubovi iz crno-bele porodice nisu ostali imuni na ovu tužnu vest.

“Ostali smo bez našeg brata, prijatelja i najvećeg partizanovca! Poslednji pozdrav našem Miši Tumbasu. Neka ti je večna slava! Tvoj FK Partizan”, tim rečima oprostili su se crno-beli od miljenika mnogih igrača i navijača.

Gotovo da nije mogla da prođe fudbalska, košarkaška, rukometna ili vaterpolo utakmica bez poznatog Tumbasa i njegovog prepoznatljivog glasa i pokliča.

Koliko je Miša, jedan sasvim običan čovek, važio za legendu pokazuju i pažnja koje su crno-beli velikani, poput Duška Vujoševića pokazivali prema njemu.

Osim navijanja za Partizan Miša će biti upamćen i po brojnim izjavama, i naravno po legendarnom videu koji je viralan na Youtubeu, i u kojem ima poruku za Metaliku, njegovog dobrog druga:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*