Ni Jordan ne može bez kinte

HeatNation

Peti pick jednog od najjačih draftova u povijesti, Dwyane Wade ispričao je zanimljivu anegdotu s tog drafta. Nakon što je izabran u Miami Heat, kako i priliči Wade je održao zabavu u svom rodnom Chicagu.

-“Bili smo na zabavi, samo se sjećam mog rođaka koji je došao do mene i rekao – Hej Jordan je vani. Ne puštaju ga unutra. Prvo mi ništa nije bilo jasno, a onda smo otrčali do vrata. Pitao sam zaštitara zašto nije pustio Jordana unutra. Odgovorio je kratko i jasno – nije htio platiti.”- ispričao je Wade kako je prošao njegov prvi susret s Jordanom.

-“Izašao sam van i vidio Jordana kako sjedi na motoru. Došao sam do njega, sav ubuđen, klinac koji je vidio svog idola. Samo mi je rekao kako mi je došao pružiti podršku. Od uzbuđenja samo sam čuo kako je nešto mrmljao da je morao platiti. Pozvao sam ga unutra, no nije htio ući. Samo sam ti htio čestitati, mali, rekao je i odveza se na motoru.”-

Mora da je bila odlična zaštitarska služba ako ni Jordan nije mogao proći. Najpoznatiji košarkaš današnjice je u to vrijeme bio možda i popularniji, jer nekoliko godina prije toga još je igrao u Bullsima. No, za neke nema popusta, pa čak i kada se zoveš Michael Jordan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*