Babo ostaje bez 28 miliona!

screenshot

Bojan Bogdanović uspešno je preboleo prvi talas Covid-19 u Americi. Naime, njegovi saigrači – Rudy Gobert i Mitchel Donovan – bili su prvi među NBA zvezdama pozitivni na ovaj virus, tako da je ceo tim Jazza bio u karantinu. To je uspešno iza njih, a Rudy i Mitchel su se oporavili.

No, Corona je ostavila dubok trag po Babin, kao i po džep svih drugih košarkaša u NBA. Naime NBA je donela odluku da svim igračima smanji platu za po 25 % i to će trajati od 15. maja pa sve do trenutka do kada traje vanredno stanje zbog pandemije.

To znači da bi, primjerice, Bojan Bogdanović mogao ostati bez više od četiri miliona dolara, odnosno 28 miliona kuna!

Teško u izolaciji

Babi nije lako u izolaciji, a na duhovit način prokomentarisao je prinudni boravak kod kuće:

“Mislim da bi trebalo socijalno da se distanciram od svoga frižidera,” napisao je Babo što je na vrlo pozitivan način prihvatilo desetine njegovih fanova, i NBA ljubitelja.

Clutchpoints

Veliko srce

Nedavno je Babo pokazao i svoje veliko srce, kada je stravična nepogoda pogodila Zagreb. Glavni grad Hrvatske pogodio je cijeli niz potresa, a najjači se dogodio u 6.24. Prema podacima Seizmološke službe Hrvatske, magnituda je iznosila 5.5.

Najbolji hrvatski košarkaš, Bojan Bogdanović, koji se nalazi u izolaciji u SAD usled pandemije Covid-19, oglasio se u znak podrške Zagrepčanima na Instagramu iz Salt Lake Cityja.

“Mnoge bure povrh njega. Prosu svijeta udes ljut, Al’ pod krilom našeg stijega, On stajaše tvrd i krut”, napisao je Bojan Bogdanović stihove iz pjesme Zagrebu, jednog najzagrebačkijih autora Augusta Šenoe.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*