Lebron: Mašina se ne gasi!

screenshot / Youtube

Neizvesno je kadaća se NBA nastaviti. Komesar za takmičenje Adam Silver izjavio je kako to više nije u rukama menadžmenta lige. Nedavno se pojavila informacija da će određeni broj država u SAD odobriti individualne treninge.

To će neke sigurno obradovati, dok drugi poput Lebrona Jamesa nikada nisu ni prestajali.

Za najboljeg košarkaša današnjice i četverostrukog MVP-a, LeBrona James, pauze nema i on u izolaciji nastavlja sa intenzivnim treninzima održava formu.

Trenira svakoga dana, a raspored svog treninga objavio je na Instagramu.

Lebron James / Instagram

“Iako mu en možemo parirati sa opremom, to ne znači da od njega ne možete nešto naučiti. Brojne vežbe koje izvodi su važne za dugoročno zdravlje”, komentarisao je fitness urednik časopisa Men’s Health Ebenzer Samuel.

Doran Gray NBA lige

James troši više od milion dolara godišnje da bi očuvao svoje telo. U to spada: nekoliko kuvara, nekoliko masera, ova dva lična trenera. A ne treba ni zaboraviti koliko je novca potrošio u poslednjih par godina na ledene komore, đakuzije… Jedan deo njegove vile u Akronu je toliko snabdeven modernim spravama za vežbanjem da bi mu bilo koji SPORTSKI TIM na svetu pozavideo.

LeBron James je više putao rekao da je ovo najbolje što se oseća u svojoj karijeri. Definitivno najspremniji igrač Lige, možda čak i najspreminiji u povijesti NBA…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*