Ipak mir u kući

Na trenutak činilo se kako ekipi Jazza nema spasa. Dvojica ponajboljih igrača Donovan Mitchell i Rudy Gobert posvađali su se zbog neodgovornog ponašanja Francuza. Podsjetimo se, Gobert je nulti pacijent NBA Lige, a prije nego što je dobio rezultate testova, ponašao se poprilično djetinjasto.

Nije osjećao simptome pa se glupirao sa suigračima, dirao njih i njihove stvari. Poprilično neodgovoran potez Francuza. Zarazio je Mitchella, te još jednog suigrača. Sreća u nesreći je što su njih trojica jedini zaraženi (uključujući Mitchella). Svih ostali 58 ljudi, uključući igrače, trenersko osoblje i pomoćno osoblje, su negativni. Obojica su potvrdila kako oporavak teče u najboljem redu, te da simptomi nisu strašni u njihovom slučaju.

Mitchell je već izjavio kako je odnos nepopravljiv, te da je jako ljut na Goberta. Počele su priče o tradeu, jer bilo bi jako teško održavati kemiju u ekipi s dvojicom posvađanih suigrača. Ipak, prema posljednjim informacijama iz tabora Jazza, odnos njih dvojice napreduje te se nazire sretan kraj.

Ovo naravno je isključuje mogući trade, no bitno smanjuje šanse za isti. Situacija se srećom smiruje, NBA liga traži moguća rješenja za nastavak koji je, možemo reći čak i izvjestan. Draft je pomjeren, što je dobar znak da ipak planiraju nastavak. Pa makar i playoff.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*