Trojac bekova na meti Lakersa

Fadeawayworld

Kyle Kuzma je bio nedodirljiv u svim trade paketima za Anthony Davisa. Jedan je od rijetkih igrača Lakersa koji nije bio dostupan za trade. Godinu dana kasnije, Kuzma je na izlaznim vratima Lakersa.

Nije zadovoljio Vogela, cijele sezone se mučio uhvatiti konstantu. Nije se navikao na novu ulogu u timu, s puno manje ovlasti i lopti. Kako je sezona odmicala hvatao je korak, no nedovoljno da bi zadovoljio apetite Lakersa. Razmatraju njegov trade, a tri imena su isplivala kao potencijalni kandidati za dres Lakersa.

Prvi je možda i najizgledniji, a to je Spencer Dindwiddie. Bek Netsa je pomalo neopravdano pao u drugi plan dolaskom Irvinga. Ove sezone je dokazao kako može voditi ekipu, u odstustvu Kyriea zbog povreda igrao je sjajno i održao je Netse na mjestu za playoff. Lakersima bi sigurno dobro došao, još jedan kreator koji će smanjiti Lebronovu potrošnju, te izvstan šuter koji može kažnjavati udvajanja na Davisu.

Naredna dvojica su sistemski bolja rješenja, preciznije Hield bi se sistemski najviše uklapao. Sjajni šuter igra toplo hladno u Kingsima. Nedavno je Walton prebacio Hielda na klupu, a u petorku ubacio našeg Bogdanovića. Potpisao je novi višegodišnji ugovor s Kingisma i to bi mogla biti najveća prepreka za ovaj trade.

Slično kao i u slučaju Zacha Lavinea. Zvijezda Bullsa nikako nije u dobrim odnosima s trenerom Boylenom. Svađali su se nebrojeno puta tijekom prošle sezone. Stigao je Karnišovas koji će sigurno znati što raditi s Lavineom, no najveće je pitanje trener. Ako Boylen ostane, mjesta za Lavinea u Chicagu nema…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*