J**i se, Woj!

screenshot

Adrian Wojnarowski, jedan od najpoznatijih NBA insajdera suspendovan je do daljnjeg, javlja njegov matični ESPN.

“J… se!,” napisao je Wojnarowski senatoru iz Missourija, Joshu Hawley, koristeći službeni email ESPN-a.

To je bila Wojova reakcija na Hwleyevu političku aktivnost koji se putem twittera pohvalio poslanim pismom Povjereniku NBA lige, Adamu Silveru u kojem ga traži obrazloženje zašto najbolja košarkaška liga na svetu ne sudjeluje u demonstracijama protiv Kine u svojstvu situacije koja se ove godine događa u Hong Kongu.

Dio američkog političkog spektra okupljenog oko aktualnog američkog predsjednika, Donalda Trampa, mesecima spotiče vodstvu NBA lige što se nije agresivnije postavilo prema političkoj situaciji u Hong Kongu.

Reakcije javnosti na Twitt bile su burne. Jedan deo traži novinarov otkaz, a drugi je deo stao u njegovu obranu. Popularni ‘Woj’ u međuvremenu se izvinuo, no reakcija njegovog poslodavca je usledila dan kasnije.

Wojo Bomb

Adrian Wojnarowski dobro je poznat svim ljubiteljima NBA košarke kao novinar koji uvijek raspolaže s insajderskim informacijama o aktualnim zbivanjima. Rođen je 1969. godine, a njegova obitelj je poljskog podrijetla. Ako pratite twitter profil popularnog „Woja“sve NBA novosti znate prije medijskih kuća.

Njegovi sljedbenici informacije koje donosi nazivaju i „Wojo bombs“, što ga sasvim sigurno svrstava u uzak krug najpopularnijih američkih sportskih novinara. Radio je za The Record, Yahoo!,  trenutno je član ESPN-a, a diplomirao je na St. Bonaventure Universityu. Bio je kritiziran od strane medijskih kritičara, da informacije prikuplja od anonimnih izvora.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*