“Vrijeme je da dovršimo posao”

SLAM

Pripreme za povratak NBA lige su u punom jeku. Ekipe se kompletiraju u Orlandu, te su započele s prvim treninzima. Ova sezona će po mnogočemu biti specifična, pa i po tome da u ovakvoj situaciji gotovo sve imaju dobre šanse za doći do kraja. Pauza je bila duga, povratak u pravu formu i ritam će biti ključan za osvajanje naslova.

S Istoka prvi i glavni favoriti su Milwaukee Bucksi, trenutno najbolja ekipa Lige predvođena aktualnim MVP-em Giannisom Antetokoumnpom. Giannis je i ove sezone fantatičan, ubacuje 29,6 poena uz 13,7 skokova u prosjeku i defitivno je glavni pretendent za još jednu MVP nagradu. Povratak treninzima obznanio je Twitter postom. “Vrijeme je da završimo ono što smo započeli” napisao je Giannis.

Gotovo u svakom intervjuu Giannis govori kako mu je prsten glavni i jedini motiv. Većina ih zaboravlja, naspram recimo dvije ekipe iz Los Angelesa, kada se priča o glavnim favoritima za prsten. S razlogom su prva ekipe Lige, igraju u gotovo nepromjenjenom sastavu koji je prošle godine stekao jako dobro iskustvo u playoffu. Izbacili su Boston relativno lagano, da bi nakon toga prosuli 2-0 protiv Raptorsa. S tim iskustvom i Giannisom koji je opet unaprijedio igru, polako ali sigurno dodajući šut sa distance. Niti jednoj ekipi neće biti lako protiv Bucksa, pogotovo onima sa Zapadne strane ako se susretnu u finalu.
 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*