Allstar i playoff za Joku, čuvena trojka protiv Lakersa za Bogdana

Screenshot/Youtube

Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović izabrali su po tri najbolja momenta u svojim karijerama u intervjuu za NBA Europe. Prvi na red je stigao Jokić, koji u pet godina NBA karijere ima izbora na pretek. Teškom mukom odlučio suzio je najbolje momente na tražena tri.

Prvi je bio njegov prvi koš u NBA karijeri, protiv Rocketsa, preko Montrezla Harrella koji je tada bio u Houstonu. Druga dva nisu momenti s terena, odnosno drugi momenat je bio nastup u playoffu, što je poseban doživljaj za svakog košarkaša. Posljednji, ali ne najmanje važan je iz aktualne sezone, tj njegov nastup na Allstar utakmici.

Bogdanov prvi momenat je sličan Jokićevom. Izabrao je njegove prve NBA minute, kada je zamijenio Vincea Cartera i ubilježio svoje prve NBA minute. Odmah je dobio zadatak čuvati Manua, koji mu odmah u tom prvom napadu ubacio koš. Druga dva su game winneri, prvi je protiv Ratnika i preko Draymonda Greena. Prvi njegov koš za pobjedu u NBA. Drugi je čuveni koš protiv Lakersa, trojka za pobjedu. Uzeći u obzir da Bogdan jako dobro poznaje rivalstvo između ova dva tima, te je sigurno kao i većina nas bio budan gledajući Stojakovića i Divca kako se bore protiv Shaqa i Kobea nije čudno da mu je baš ovaj momenat jedan od dražih, ako ne i najdraži u njegovoj NBA karijeri.ž

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*