Super Nurk: Bosanska zvijer pokazala zube šampionima!

NBA.com

Vratio se NBA! Trenutno su samo pripremne utakmice “na tapeti” možemo reći bez ikakvog rezultatskog značaja. Ali nakon neplaniranog višemjesečnog posta sve ćemo uzeti. Treneri isprobavaju razne kombinacije, tako da smo prvog dana vidjeli atipičnu petorku Nuggetsa sa našim Jokićem kao playmakerom.

A Jusuf Nurkić je u samo dva nastupa u pripremama pokazao kako se potpuno vratio nakon teške povrede. Sinoć je briljirao u porazu svojih Blazersa protiv Toronta (104 – 110). Nurk je meč završio sa double double učinkom – na terenu je proveo gotovo 27 minuta, imao je 17 poena te je bio najbolji skakač sa čak 13 skokova. Svemu tome je dodao i pet asistencija te po dvije blokade i ukradene lopte.

We will never take Nurk's hustle for granted.

Posted by Portland Trail Blazers on Sunday, July 26, 2020

Nurk je dobar meč odigrao i pre nekoliko dana protiv Indiane. Isporučio je protiv Pacersa 14 poena uz 8 skokova. Nastavio je suradnju s Lillardom tamo gdje je stalo i Blazersi su u Nurku dobili vrijedan “asset” pred nastavak Lige.

Druga stvar koja nas raduje u Blazersima je Mario Hezonja. Vrlo dobro je počeo sezonu, no isto tako vrlo brzo je opet upao u prosječnost. Ispao je iz rotacije i činilo se kako mu nema spasa. Sinoć je dobio priliku u petorci i po ko zna koji put pokazao da ipak može i zna. Ubacio je 15 poena uz 4 skoka i bio je najbolji strijelac Blazersa na utakmici. Kao i uvijek kod njega je problem konstanta, a nadamo se da će uhvatiti dobar ritam i napokon proigrati.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*