Denverov Durant, predsednički kandidat i Mr. Triple Double

screenshots

Denver je pobedio OKC sa 121 – 113 nakon produžetka, i preokreta u drugom poluvremenu, za svoju 44 pobedu u sezoni sa kojom ostaju u trci za Clippersima za drugo mesto na Zapadu.

Nismo sigurno ko je više obeležio ovaj meč – mladi Michael Porter Jr. koji je imao rekord karijere od 37 poena ili naš Nikola Jokić koji je nakon uspavanog starta eksplodirao u nastavu i meč završio sa triple doublom – 30 poena, 12 skokova i 10 asitencija, uz 2 ukradene lopte.

Ili je to možda Paul Millsap, koji je imao solidan učinak (17 poena, 6 skokova i 2 asistencije) ali je više pažnje izazvao natpisom na svom dresu (VOTE) koji kada se uveže sa brojem (4) i prezimenom (Millsap) dobijete pravi politički slogan – VOTE 4 (for) Millsap. Millsapa za predsedika, pisali su američki mediji.

Poter Jr. koji je u dosadašnjem toku sezone beležio 7.5 poena imao je sjajan performans u svom tek trećem startu u prvoj petorci – do 37 poena stigao je šutirajući iz igre 75 % (12 od 16 iz igre) a 4 od 6 za tri poena. Uz to uhvatio je i 12 skokova:

Every basket from MPJ's career-high 37-point night | Denver Nuggets

37 points. 12 rebounds. 75% shooting from the field. In a word: DOMINATION

Posted by Denver Nuggets on Monday, August 3, 2020

Pogledajte i Jokerov triple double, koji je dao 13 poena u poslednjoj četvrtini i u produžetku čime je doveo Denver do važne pobede i to bez tri startera – Murraya, Harrisa i Bartona:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*