Fear the Vuč!

TheScore

Imamo prvo iznenađenje ovogodišnjeg playoffa. Orlando Magic je u okrnjenom sastavu dobio Buckse 122-107. Od samog početka Magic je bio u prednosti. Iznenadili su Buckse izuzetno agresivnom igrom u obrani, usporili su Giannisa, dok je ostatak ekipe Bucksa totalno zakazao. Već u prvoj četvrtini Magic je uspostavio kontrolu nad utakmicu vrlo dobrim šutem za tri poena i agresivnom obranom. U prvom poluvremenu jedini koji je nešto odigrao je bio Giannis sa 17 poena, dok je ostatak ekipe zakazao.

Magic je iskoristio loš dan “u uredu” igrača Bucksa i hrabrom i agresivnom igrom došao do pobjede. Nezaustavljiv je bio naš Nikola Vučević. Već je u prvom poluvremenu skupio 18 poena, a do kraja utakmice je sakupio 35 poena te je sakupio 14 skokova. Ovom utakmicom ušao je u elitno društvo. Osim njega samo su još Dwight Howard i Shaq u playoffu ubacili 30+ poena, te uhvatili 12+ skokova. Fantastična predstava našeg centra. Odličnu pratnju je imao u Rossu koji je s klupe ubacio 18 poena. Na kraju je ključne poene ubacio Fournier koji do posljednjih nekoliko minuta nije mogao ništa pogoditi. Imao je 0/5 iz igre, te 0/4 za tri poena, a u posljednjoj četvrtini vezao je tri trojke i tako prelomio utakmicu.

Giannis je meč završio sa 31 poenom i 17 skokova uz 7 asista, dok je George Hill meč završio sa 18 poena. Zakazao je Middelton koji je ubacio 14 poena uz vrlo loših 4/12 iz igre. Mora se istaknuti i sjajna obrana Magica koja je maksimalno otežalavala život Giannisu, dok se ostatak ekipe nije uspio proviknuti na agresiju igrača Magica.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*