Pogled ispod ‘obrva’!!!

screenshot

Nakon iznenađujuće pobjede Magica u prvoj utakmici, Giannis i Bucksi ovaj puta nisu ništa prepuštali slučaju. Izjednačili su seriju pobjedom 111-96. Od samog starta Bucksi su “dodali gasa” u odnosu na prvu utakmicu. Podigli su intenzitet u obrani, u napadu su se raspucali i dvojbe oko pobjednika u ovoj utakmici nije bilo.

Stvari su bile rješene već do odmora. Igrači Magica nisu ubacili niti jedan jedini poen iz reketa u prvoj četvrtini koju su završili sa 13 poena. Do poluvremena Bucksi su imali 23 poena prednosti, Magicu više nije bilo spasa. Pokušavali su se vratit, bili čak na -9 u posljednjoj, no Giannis i Bucksi su održali prednost do kraja.

Giannis je odigrao fenomenalan meč. Postao je prvi igrač Bucksa nakon Jabbara koji je imao 20+ poena i skokova u playoffu. Ubacio je 28, uz 20 skokova, a imao je sjajnu pomoću u Lopezu i Connaughtonu.

U redovima Magica Vučević je opet bio nezadrživ. Gotovo je sam uspio vratiti Magicu u igru sa16 poena u trećoj četvrtini, ali nije imao adekvatnu pomoć. Meč je završio sa 32 poena i 10 skokova.

A Lakersima nije trebalo mnogo da se konsoliduju. U drugom meču su prosto razbili Portland sa 111-88 za 1-1 u seriji, pri tome stekavši nedostižnih +30 pred početak poslednje četvrtine.

Anthony ‘Obrva’ Davis je sa 31 poenom, 11 skokova i 3 asistencije bio najjače oružje u redovima Lakersa:

Lebron je bio skroman – 10 poena, 7 asistencija i 6 skokova, dok su dvocifreni bili Caldwell Pope (16 p), JR Smith (11 p), i McGee (10 p, 8 sk).

Portland je nakon fantastične serije imao pravo i na jedan slabiji meč. Gotovo svi su podbacili. Lillard je navikao na MVP izdanja, sada je imao 18 poena, McCollum je dodao 13, Jusuf Nurkić 9 poena i 8 skokova…

Treći meč serije igra se u noći između subote i nedelje.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*