“Još uvijek niste vidjeli ono najbolje od Johna Walla”

screenshot / youtube

Na početku sezone Wizardsi su dobili grozne vijesti. Još jednu sezonu su morali pregurati bez ponajboljeg i najplaćenijeg igrača, Johna Walla. Wall je propustio više od polovice prošle sezone zbog puknuća ahilove tetive. Činilo se kako postoji šansa da bude spreman za ovu sezonu, no oporavak nije tekao po planu. Wall se nije vraćao na parket, kao što je bilo i najavljivano a Wizardsi su se mučili cijele sezone. Beal je vukao napad, no obrana im je bila katastrofalna i bili su daleko od playoffa.

Ovo sad već postaje jako jako veliki problem za Wizardse. Naime, Wallu tek od iduće sezone kreće supermax ugovor vrijedan 171 milion $ za 4 godine suradnje. Prvu godinu je propustio, a čak i da se vrati pitanje je u kakvoj će formi biti Wall je igrač koji je svoju karijeru izgradio na atleticizmu i sjajnim ulazima, a povreda ahilove tetive će ga dobrano usporiti. Sada su Wizardsi u pat poziciji. Takav ugovor niti jedna ekipa neće prihvatiti “na slijepo”, odnosno dok se ne vidi u kakvom će se stanju Wall vratiti na parket.

Ovo vrijeme Wall je iskoristio kako bi dobio dodatnu motivaciju, a većinu vremena je posvetio proučavanju trenerskog posla. Radio je zajedno sa trenerskim štabom Wizardsa, stalno bio na klupi i pomagao suigračima. Uz to, izjavio je kako je već 100% spreman i da nismo vidjeli ono najbolje od njega. -Ono najstrašije je što ću biti bolji nego prije. Niste još uvijek vidjeli najbolje od Johna Walla.”-

Wall je uvjeren kako će se vratiti još jači, a kritike koje svakodnevno stižu na njegov račun su mu samo motivacija. -“Čujem kako većina govori da imam najgori ugovor u Ligi. To je okej. Čini mi se da kada sam igrao, svi oni su pričali da zaslužujem taj ugovor. Sada kada sam povređen priča je obrnuta. Kritičari samo neka pričaju…”- izjavio je Wall. Sreća u nesreći je da što Wall je još uvijek relativno mlad (ima 27 godina), a tetiva nije pukla do kraja, kao što je bio slučaj recimo s Durantom. No, s obzirom na stil igre, biti će dosta teško da vrati staru formu.

 

Dobre su vijesti da Wizardsi planiraju produžiti s Bealom, koji je sada uvjerljivo najbolji igrač ekipe. Vjerovatno će tako i ostati, čak i kada se Wall vrati. Beal bi također trebao dobiti max ugovor vrijedan 111 miliona $ na 3 godine.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*