Nestvarni Jokić od kojeg su se prepali Lebron i AD!

screenshot

Trojkom u posljednjoj sekundi Anthony Davis donio je 105-103 pobjedu Lakersima u drugom meču protiv Nuggetsa. Poveli su 2-0 u seriji, a ovaj meč je bio potpuna suprotnost onom prvom. Barem u drugom dijelu.

Nuggetsima je opet trebalo vremena da “upale motore”, Lakersi su u prvom dijelu dominirali i u jednom trenutku imali čak +16. Čini se da je to broj koji Nuggetse vraća u život, te su opet na krilima sjajne i fanatične obrane, malo po malo smanjivali vodstvo. Košem Murraya osam minuta prije kraja napokon su poveli, ali Lakersi vrlo brzo vraćaju prednost. Imali su na ulazu u samu završnicu osam poena prednosti, no onda je Jokić preuzeo stvar u svoje ruke. Ubacio je posljednjih 11 poena Nuggetsa (od 92-100, do vođstva 101-100), uključujući koš za vodstvo 20-ak sekundi prije kraja. Činilo se kako će to biti koš za pobjedu…

No, Lakersi i AD iskoristili su momentum, a imali su i sreće.

Lakersi su se fino podijelili, Lebron je dominirao u prvom dijelu, AD u drugom. LBJ je ubacio 20 u prvom poluvremenu, a meč je završio sa 26 poena i 11 skokova. Davis je dominirao u drugom dijelu sa 22 poena, a ukupno se zaustavio na 31 uz 9 skokova. U redovima Nuggetsa Jokić je ubacio okruglih 30 poena uz 9 asista i 6 skokova, Murray je dodao 25 a još je jedino Porter JR bio dvoznamenkast sa 15 poena.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*