“Mrzio sam Kobea”

(Photo by Lisa Blumenfeld/Getty Images)

Krajem 2000-ih godina Lakersi i Sunsi su razvili veliko rivalstvo. U periodu prije dolaska Gasola ove dvije ekipe su svaki puta imale velike dvoboje. Sunsi su bili predvođeni Nashom, imali su sjajnu ekipu, te poznati 7-second-or less napad. Nash je bio dvostruki MVP, Amare je bio jedan od najboljih centara Lige, a imali su i dvojicu sjajnih obrambenih igrača u Raji Bellu i Shawnu Marionu. Obično su njih dvojica bili zaduženi za Kobea, a najviše Bell, svojedobno jedan od najboljih on-ball defendera lige.

Njih dvojica su se uvijek “tukli” i igrali do max-a jedan protiv drugoga. Bell je priznao da je u početku stvarno mrzio Kobea. -“Mnogo puta smo se udarali i stalno smo trash taklali. Nisam znao kako se Kobe osjeća, no u tim trenutcima sam ga stvarno mrzio. Jednostavno ga nisam volio.”- priznao je Bell.

Kako su često igrali jedan protiv drugoga, na kraju su ipak uspjeli razviti i neki vid prijateljstva. -“Najbolje od svega, kako je vrijeme prolazilo, nas dvojica smo zapravo razvili poštovanje između sebe. Nikada nismo postali najbolji prijatelji, no ponekada sam mu se znao javiti kada je bio u mom gradu. Recimo za Dan zahvalnosti ako nije imao gdje biti. Također se i Kobe meni javljao i pitao kako je moja obitelj. To je bila najbolja stvar za mene, to poštovanje. Imao sam takav odnos sa jednim od najboljih ikada u ovoj igri.”- rekao je Bell.

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*