Šta su sve NBA klubovi trejdali ovih dana?

Clutch points

Spuštena je zavesa na ovosezonski trejd period. Imali smo nekoliko zanimlivih razmena, a sigurno su najzvučniji protagonisti – James Harden koji je stigao u Philu, te CJ McCollum koji je dres Blazersa zamenio dresom Pelicansa. Lakersi, iako je postojala šansa da razmene Russella Westbrooka, nisu napravili nište te u borbu za play off idu sa starim snagama.

Idemo redom:

Philla je napokon razmijenila Bena Simmonsa. Ben će put Brooklyna, a u Sixerse dolazi James Harden!

Morey je vratio svog pulena i dodao vrhunskog partnera Embiidu, dok će Netsi probat razdrmati ekipu dovođenje donedavnog Allstara Bena Simmonsa. Uz Simmonsa u Netse ide i Seth Curry, Andre Drummond i pick prve runde, a uz Hardena put Phille ide i Paul Millsap

*****

Drugi najzvučniji odlazak je onaj CJ McColluma koji je napustio Portland nakon devet sezona i razmenjen je u New Orleans. Zajedno sa njim Blazerse su napustili Larry Nance Jr. i Tony Snell. Na drugu stranu su otišli Josh Hart, Nickeil Alexander-Walker, Tomas Satoransky i Didi Louzada, uz dodatne pickove.

Pre toga, Blazersi su trejdali Normana Powella i Roberta Covingtona u Clippersa. Put Portlanda otišli su Eric Bledsoe, Justise Winslow i Keon Johnson, kao i pick druge runde.

*****

Domantas Sabonis, Justin Holiday i Jeremy Lamb su trejdovani u Sacramento Kingse, a u Pacerse idu Tyrese Haliburton, Buddy Hield i Tristan Thompson.

*****

Mavsi i Wizardsi također su nas iznenadili razmenom. I dok je uprava Dallasa odlučila da odustane od Kristapsa Porzingisa i pošalje ga put Washingtona, u paketu sa pickom druge runde ove godine, Wizardsi su u Dallas poslali Spencera Dinwiddia i Davisa Bertransa.

*****

Boston je kroz dva trejda u svoje redove doveo Derricka Whitea iz Spursa i Daniela Theisa iz Houstona. Uz zamenu za Whitea, put San Antonia su otišli Josh Richardson, Romeo Langford i dva picka prve runde. ‘Paket’ za Theisa činili su Dennis Shroder, Enes Freedom i Bruno Fernando. Sa druge strane, Boston su napustili Bol Bol, PJ Dozier koji su otišli u Orlando, plus budući pick druge runde.

*****

Šampioni Bucksi potpisali su Serga Ibaku, a evo kako je izgledala razmena između četiri tima:

  • Bucksi su dobili: Serga Ibaku iz Clippersa, picka druge runde iz Kingsa, picka druge runde iz Detroita i novac od Clippersa.
  • Clippersi su dobili Rodney Hooda i Semi Oyeleyea iz Bucksa, prava na Vanju Marinkovica preko Kingsa.
  • Kingsi su dobili Donte Di Vicenza iz Bucksa, Josha Jacksona i Trey Lylesa preko Detroita, Davida Michineausa preko Clippersa, te picka druge runde.
  • Detroit je dobio Marvina Bagleya III preko Sacramenta.

*****

Hornetsi su u razmeni sa Wizardsima dobili Montrezla Harrella, a put Washingtona su otišli Vernon Carey Jr., Ish Smith te pick druge runde.

*****

Cavsi su u razmeni sa Pacersima doveli Carisa LeVerta, dok je put Indiane otišao Ricky Rubio. U razmenu na one strane uključeni su i pickovi.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*