Jubilarni 80-ti!

SportingNews

Pobjedom protiv iznenađujuće dobrih Jazzera Nuggetsi su stigli do 16-10 omjera koji je dovoljan za diobu trećeg mjesta na zapadu sa Phoenix Sunsima.  Po običaju najbolji u redovima Nuggetsa bio je naš Nikola Jokić. Ubacio je 31 poen a tome dodao po 12 skokova i 14 asistencija. Ovo je bio Nikolin 80. triple double u njegovoj Nba karijeri.

Postao je jedini centar u povijesti lige koji je upisao minimalno 80 triple double učinaka. U konkurenciji Jabbara, Wilta, Olajuwona, Shaqa i ostalih gorostasa nitko nije uspio ovo što je Nikola. Također, samo je još šest igrača upisalo minimalno 80 triple double učinaka. Sjajnim predstavama nakon slabijeg početka sezone Jokić se penje u konkurenciji za treću uzastopnu MVP nagradu. Isto kao i prošlih godina glavni konkurenti će mu biti Dončić, Giannis i jedno novo lice – Jayson Tatum.

Nuggetsima ide vrlo dobro, Murray se polako ali sigurno vraća u dobru formu. Imao je sjajan meč protiv Blazersa uključujući i trojku za pobjedu. Joka diže formu iz utakmice u utakmicu, Gordon igra najbolju sezonu u dresu Nuggetsa (možda i karijere) a nove akvizicije Pope i Bowen su se sjajno uklopili.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*