Top 5: Učinak naših igrača za 1.-2. 12. 2016

1.Goran Dragič

37 min, 27 po, 4sk, 7 as,

Goran je odličan otkad se vratio od povrede. Jazzeri su imali 4 zaredom, no onda su naišli na Dragona. Uneredio ih je ulazima, iako je Gobert bio pod košem. Dobro je šutirao, a u zadnjoj četvrtini je bio neverovatan. S čak 14 poena vodio je Heat do pobede nad odličnim Jazzerima.

 

2. Nemanja Bjelica

21 min, 37 po, 7sk, 3 as

U vrlo kratkom vremenu Nemanja je ostvario odlične brojke. Najbolji igrač Wolvesa s klupe za samo 21 minut uspio je zabiti čak 17 poena i uz to uhvatiti 7 skokova. Fino je širio obranu Knicksa šutem koji ga je slušao sinoć. Dominantan u reketu, kada su krenuli izlaziti na njegov šut, Nemanja je to kaznio ulazima. Uspio je čak i 3 asista podeliti.

 

3. Nikola Vučević

 27 min, 12 po, 11sk, 5 as

Nikola i dalje ulazi s klupe, ali što se tiče njegove igre ovo mu nimalo ne smeta. Zasad je svaki puta ostvario double double učinak. I dalje odlično koristi obe ruke u reketu, te poluhorocima dolazi do poena. Dobra je stvar što sada kada ulazi s klupe, većina napada ide preko njega u postu, tako da ima dosta prostora za kreaciju. Podelio je i čak 5 asista suigračima.

nikola-vs-76

 

4. Bojan Bogdanović

 27 min, 13 po, 3sk, 1 as

Bojanu inače odgovaraju Bucksi (career high je imao protiv njih) no ovaj puta je bio samo solidan. Nije baš dobro šutirao, samo 5/14, no dobro je koristio prazan prostor za cutove i solidan je bio u obrani. Čak i ovako loš bio je 3. strelac Netsa, s tim da Lopez i Killpatrick nisu puno više od njega zabili.

 

5. Mirza Teletović

 19 min, 9 po, 7sk

Iza Mirze je napokon jedna dobra utakmica. Zabio je 3 trojke, pogodio je nešto nakon dugo vremena. Bio je solidan i u obrani, te je uzeo 7 skokova.

maxresdefault

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*