Knicksi isprobavaju nove ideje !!

screenshot

Knicksima nikako da svane. Dobro su krenuli u sezonu, izgledalo je to solidno i činilo se da će Knicksi ipak uspeti i da će im se rizik isplatiti. No, prevarili smo se, opet su krenule loše igre, krizitiranja i loša kemija u svlačionici. Melo više nije igrač kao nekada, Rose iako ima dobre statse loš je za ekipu, Noah očajna forma a jedini koji igra je Porzignis.

Jedina svetla tačka u ovoj sezoni je mladi Latvijac. Kada je on na terenu Knicksi čak i izgledaju dobro, no naravno u Velikoj Jabuci ne može sve biti bajno. Ove sezone Kristaps se svako malo povređuje, stalno neke sitne stvari što ga udaljava sa terena. No uskoro bi se trebao vratiti i imati novu poziciju u ekipi.

Trener Hornacek je izjavio da promene nekad donesu pozitivne stvari, a njima nasušno trebaju rezultati i pobede u ovom trenutku. Uzeći u obzir da su dobili samo 2 od zadnjih 11 utakmica velikog rizika baš i nemaju. Moraju nešto promenitii razdrmati ekipu. S ovom rotacijom Porzingis ide na 5, Melo na 4 gde će bolje moći iskoristiti svoj šut i brzinu, a isluženi Noah ide na klupu. Obrana sigurno neće patiti, jer Kristaps je odličan bloker i vrhunski zatvara reket, a u napadu je nemerljivo bolji od Francuza.

Nadamo se da će ovi potezi uroditi plodom i da će Melo i Kristaps vratiti pobede u New York!!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*