Revolveraški obračun u Texasu, Šarić traži nastavak serije!

screenshot

Krećemo sa duelom naših i Orlandu. Nikola Vučević ide na Mirzu Teletovića. Nikola je u boljoj formi od Mirze, no potpuno je suprotno s njihom ekipama. Magic još uvek nije pronašao dobitnu formulu i Vogel još eksperimentira s rotacijom. Praktički jedina konstanta u ekipi je Nikola. S druge strane Kidd je sve iznenadio, a Giannis napreduje divovskim koracima. Još je povratak njihovog najboljeg šutera Middeltona najavljen za 2.mesec. Taman se Bucksi stignu uigrati do playoff, a tamo će biti pravi “dark horse” !

Proces traži nastavak serije. Najbolja igra Sixersa u zadnjih nekoliko godina, u 5 tekmi čak su 4 dobili. Šarić je jedan od najzaslužnijih, a večeras idu na uzdrmane Blazerse. Embiid će verovatno odmarati, no Okafor i Noel bi mogli vrlo lagano uz Šarićevu pomoć izdominirati centre Blazersa. Ali problem je u bekovima, Lillard i Mccollum su razbijali i bolje obrane od Philline, tako da će Covington i ostali momci izvana morati zasukati rukave večeras.

Butler je izgleda na trade blocku, a to govori da Bullsi baš i ne znaju šta rade. On im je praktički sam doneo većinu pobeda ove sezone, te bi bila ludost tradeati ga. Hawksi se polako dižu nakon svih odlazaka i stabiliziraju se. Hardaway je sve bolji i bolji, a Dunleavy ipak još ima malo goriva u sebi. Biće ovo jedan mini derbi istoka.

S druge strane, na zapadu imamo pravi derbi. Revolveraški obračun 2 možda i najbolja napada lige, Warriorsa i Rocketsa. Harden protiv Duranta i Currya. Gordon se vratio što je izuzetno bitno za Rakete i već je polako i ušao u formu. Kod Warriorsa imamo 2 startera za Allstar, i u velikom su naletu nakon što su rastavili Cavse na proste faktore i još dobili Thunder u utakmici punoj tenzija. Durant je u velikoj formi, a i Curry polako pokazuje naznake dobre forme. Biće ovo sigurno jedan od atraktivnijih tekmi sezone.

I na kraju Bojan i Netsi idu na Pelicanse. Davis ipak nije povređen i igra što znači da su Pelicansi veliki favoriti. Netsi su uverljivo najgora ekipa lige i Bojan se uklopio u njihovo sivilo. Orleans izvlači Davis, inače su rosteri ove 2 ekipe tu negde, no klasa kao što je Obrva nema u Netsima. Evans se vratio i polako ulazi u formu, a jedino što je pozitivno da Hield se polako privikao na ligu i mogu očekivati neku konstantu od njega.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*