Rondo razočaran Wadeom i Butlerom

Playmaker  Bullsa Rajon Rondo u poslednje vreme dobija dosta publiciteta od strane američkih medija. Nakon informacija da je poslan na klupu i trade spekulacija, najnovije vesti povezuju Ronda sa Miami Heatom, ali i sa njegovim prošlogodišnjim timom – Sacramento Kingsima.

Moji veterani to ne rade

No, nemirni vetrovi duvaju Chicagom ovih dana. Nakon što su juče Wade i Butler istupili u javnost, kritikujući mlade igrače Bullsa, oglasio se i Rondo putem svog Insagram profila:

‘Rondovi veterani’, a na slici se vide Garnet i Pierce iz vremena njihovog šampionskog delovanja u Celticsima, to ne rade tako, jasan je bio play Bullsa. Rondo je tokom decembra već bio kažnjavan od strane uprave, jer se sukobio sa trenerom. Poslat je na klupu, a u odbranu su mu stali i Wade i Butler. Wade je čak istakao kako se Rondo profesionalno poneo kada je preseljen na klupu. Rondo igra jednu od najslabijih sezona – sa 11.7 asistencija iz prošle sezone u Kingsima, sada je na nešto više od 6. Igranje s igračima kao što su Jimmy Butler i Dwyane Wade zahteva dosta žrtvovanja jer su oni igrači koji su produktivni kada imaju loptu u rukama, nešto na šta Rondo teško da se privikne.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Raspad u Chicagu! - Ostatak Sveta
  2. Recap sezone: Chicago Bulls - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*