Top 5: Učinak naših 30.1.-1.1.

1 Goran Dragić

30min  27p 5a 5s

Heat ima 9 pobeda za redom, a najzaslužniji je Goran. Najkonstantniji je u timu, a zadnju utakmicu protiv Hawksa je završio kao najbolji strelac. Za 27 poena potrošio je samo 13 lopti ! Odličan šut, pogađao je kada je trebalo, a uz to sakupio i po 5 asista i skokova. Odlična predstava našeg playa koji je pravi vođa ove ekipe.

2 Nikola Vučević

38min  15p 15s 5a

Jedina svetla tačka u Magicu je trenutno Nikola Vučević. Protiv Pacersa je dominirao u reketu, uzeo čak 15 skokova no u napadu se ne oslanjaju dovoljno na njega. Vogel je potpuno promašio sistem, mogao bi kroz Nikolu igrati, slično kao Nuggetsi s Jokićem. No, dobra partija je iza našeg centra, slab učinak ostalih ih je koštao nečeg više u ovom meču.

3 Ivica Zubac

21min  17p 6s

“Nećeš me se tako lako rešiti” rekao je Ivica nakon najbolje utakmice u dresu Lakersa svom treneru Waltonu. Napokon je počeo dobivati priliku i sada ju ne ispušta. Odlična predstava, gotovo savršen šut 8/9 a isto tako zabio je neke važne šuteve kada se meč lomio. Odlična predstava našeg centra i već po nekoliko zadnjih mečeva vidimo da su Lakersi dobili svog startnog centra za budućnost.

4 Dario Šarić

27min  17p 5s 6a

Odlična predstava našeg Daria u pobedi protiv Kingsa. Odličan šut, samo 2 promašaja za trojku, ostalo je pogodio. Bio je drugi strelac i skakač ekipe iza Covingtona. Probija je dosta i Cousinsa i ostale centre Kingsa, koji su bili puno sporiji od njega. Bio jedan od zaslužnijih za stizanje razlike, zabijao je kada je trebalo.

5 Bojan Bogdanović

29min  15p 7s

Prvi šuter Netsa nije se baš proslavio šutem. Zabio je samo 2 šuta, istina jedan je bio pred kraj za stizanje rezultata no Netsi su na kraju izgubili. Početak solidan, zabio nekoliko ulaza. Obrana i dalje loša kao i većina Netsa. Za Bojana pod hitno treba neki trade, jer u ovoj ekipi nikako da dođe do izražaja.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*