Zakucavanja, trojki i – igara!

 

Uvertira je bila sjajna. Selekcija Ostatka sveta, sa Nikolom Jokićem i Dariom Šarieć, preslišala je Amere. No, predaha nema, uzbuđenja tek slede.

Na ovogodišnjem All star vikendu, čiji je po treći put (nakon 2008, i 2014) domaćin New Orleans, na programu je atraktivno veče.

Takmičenje u zakucavanju proteći će bez dvostrukog uzastopnog pobednika, Zacha Lavina. Bek Minnesote je povređen i propustiće verovatno ostatak sezone. Zbog toga je najveći favorit igrač Magica Aaron Gordon, a pogledajte ko mu sve čini konkurenciju:

UČESNICI I FAVORITI TAKMIČENJA U ZAKUCAVANJU

 

Bek Warriorsa, Klay Thompson prvi je favorit takmičenja u šutiranju trojki. Ove godine konkurencija mu neće biti saigrač Steph Curry, ali konkurencija nije nimalo naivna:

UČESNICI TAKMIČENJA U ŠUTIRANJU TROJKI

 

Večeras je na programu još jedno zanimljivo takmičenje – Taco skills challenge, u kojem nastupa Nikola Jokić. Nikola je zamenio Joela Embiida iz 76ersa, a na ovom takmičenju neće biti prošlogodišnjeg pobednika KA Townsa.

Najveći favoriti za pobedu su izvanredni bek Bostona, Isaiah Thomas, koji je prošli put zauzeo drugo mesto i košarkaš Wizzarda, John Wall.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*