Velika ‘zverka’ stiže u Boston!

Pisali smo već o tome da Keltima treba jedan franšizni igrač kako bi podigao ekipu na jedan veći nivo. Aingie je godinama strpljivo skupljao dobre pickove, instalirao jednog od najboljih mladih trenera lige i ukupio vrlo dobru ekipu. No ovo je verovatno maksimalan domet ovih momaka, a to još uvek nije dovoljno da ugroze Cavse na Istoku. Baš iz toga razloga trebaju reagirati. Da su blizu nečega možda nam je Isaiah Thomas otkrio!

Prošle godine prije potpisivanja Horforda kao free agenta Thomas je objavio tweet.

twitter.com

Ubrzo nakon toga Al je potpisao za Boston. Sada je objavio istu stvari.

twitter.com

Okej, Twitter baš i nije relevantan izvor informacija ali ipak verovatno postoji nešto tu. Možda zato što se dugo već priča o ovomo, a možda želimo da sjajni Butler ode iz Bullsa u kojima su stvari jako loše. Da se pridruži Thomasu i da ugroze Cavse.

U opciji tri imena

Jedna od opcija koja se pojavila nakon Thomasovog Twitta je centar Pistonsa, Andre Drummond, o čijem se tradeu već dugo priča. Njegovim dolaskom Boston bi popunio prazninu koju trenutno ima na petici.

Druga opcija koja igra za Boston je prvi as Bullsa, Jimmy Butler, koji se također sve više pominje u kontekst tradea.

Konačno, javno nezadovoljstvo prve zvezde Indiane Paula Georgea nagovestilo je mogućnost njegovog odlaska, ali ovo je prema svima najmanje očekivana opcija.

U svakom slučaju trade deadline je blizu. Ostaje nam samo da vidimo i da se nadamo još nekom blockbusteru kao dolazak Boogiea kod Davisa.

1 Trackback / Pingback

  1. Trade deadline LIVE ! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*