Chris Bosh: “Osećam se dobro!”

Trenutno igrač Miami Heata Chris Bosh kojega nema već od februara 2016 godine dobio je posao komentatora na TNT Players Only Monday emisiji. Nedavno je izjavio da se oseća super ali i dalje ne zna kada bi se mogao vratiti na parkete.

Obe prijašnje sezone 2014/15 i 2015/16 su završile ranije od očekivanog zbog krvnih ugrušaka. Pojavili su se u plućima, te mu je čak i život bio ugrožen. Bio je na pregledu u septembru i zabranili su mu igranje. I dalje je pod ugovorom s Heatom iako je trenutno upitno hoće li nastaviti karijeru. Uprava Heata pokušava pronaći način da makne veliki Boshov ugovor s Capa. Moraju mu isplatit 52 miliona $ za dvije sezone, a verovatno Bosh više neće videti parketa u South Beachu.

Bosh je prije povrede bio sjajan i u Heatu. U Raptorsima je bio jedan od boljih igrača lige, a dolaskom u Heat se priklonio Wadu i Boshu i postao treća opcija. Veoma zahvalan igrač, na prosecima je od 19,2 poena i 8,5 skokova u 13 sezona koje je proveo u NBA.

Trenutno Miami i bez njega vrlo dobro gura. Nakon očajnog početka napravili su najveći pobednički niz ove godine u ligi. I sada se bore za playoff mesto s limitiranim rosterom. Da imaju Bosha verovatno bi playoff već bio i osiguran, a Kelti i Wizardsi bi imali još jednog protivnika za prednost domaćeg terena u postsezoni!

 

 

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Top 5 destinacija za Chrisa Bosha - Ostatak Sveta
  2. Top destinacije za Chrisa Bosha - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*