Nurkić ponovo sa Thunderima, Babo protiv Sunsa!

usatoday.com

Prošlu utakmicu Jusuf je totalno razvalio Thundere. Izlepio je i Westbrooka i Kantera i Adamsa. Dominirao je u oba pravca, a videćemo da li su našli rešenje za našeg centra. Blazersima nije preostalo puno vremena za playoff. Kasne za Nuggetsima koji su sinoć i bez Jokića uspeli pobediti. Sada su gotovo svaku večer pod imperativom pobede. Lillard, a pogotovo Mccolum će morati pružiti bolje partije ukoliko žele do pobede.

2 ekipe koji su se verovatno oprostile od playoffa. Mavsi još imaju kakve takve šanse dok su se Lakersi potpuno okrenuli draftu. Sada najviše forsiraju Ingrama koji dobija i dosta minuta i lopti. Zubac bi danas trebao igrati, nakon što je propustio prošlu utakmicu. Mavsi su se angažmanom Noela poboljšali u obrani, no za pravi napad na playoff treba im zdravi Wes. On se još uvek nije dovoljno oporavio, a kada se vrati Dirk i ekipa može u završni napad.

Sunsi su u fenomenalnoj završnici dobili Kelte. Igraju veoma dobro, pružaju šansu mladima, a Ullis se izgleda izborio za bitnije mesto u timu. Bender je nažalost i dalje povređen, a sigurni smo kako bi u ovom delu sezonu dobio dosta prilike. Prava šteta za Dragana. Babo se u Čarobnjake savršeno uklopio. Pruža izvrsne partije, a već je odlučio jednu utakmicu. Sjajno šutira i igra s puno samopouzdanja, te mu ovo puno puno više odgovara nego Netsi(a kome i ne bi ).

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*