Kobe nazad u Lakersima ??

USA TODAY Sports

Uprava Los Angeles Lakersa je objavila da je na mesto GM-a stigao novi čovek. Njegovo ime je Rob Pelinka. Većini poznat kao bivši manager velikog Kobe Bryanta. Bio je uz njega tokom čitave karijere, a jedno vreme Kobe je komunicirao samo s njim. To je bilo u vreme seks skandala kada je Kobe optužen za silovanje. Bio je uz njega kada su mu gotovo svi sponzori otkazali i to je nešto što Kobe nikada nije zaboravio.

Da je veliki prijatelj s bivšim managerom Kobe nas je podsetio sinoć na Twitteru. Bio je tih od svog umirovljena, nije gotovo ništa komentirao (što je retkost za NBA igrača u penziji) no sinoć je ostavio svoje utiske oko ovoga posla svog bivšeg kluba.

Bila su šuškanja kako je upravo Kobe bio glavni čovek kod posredovanja ovoga posla. Još u februaru je imao sastanak s upravom Lakersa i predložio svog bivšeg managera kao pravog čoveka za taj posao.

Poznato nam je da je Kobe čovek koji kada nešto poželi to i dobije. Ne sumnjamo da je samo pitanje vremena kada će se i on uključiti u posao Lakersa. Barem kao vanjski suradnik ili savetnik svome bivšem manageru. Biće zanimljivo videti Kobea u toj ulozi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*