40 i više razloga za osmehe Lillarda i Uncle Drewa!

Blazersi se ne šale. Novom pobedom na Heatom (115 – 104) završili su trijumfalno seriju gostovanja, i sa scoreom od 4 – 1 sada ozbiljno prete Nuggetsima na poziciji broj 8 na Zapadu. Odlična ekipa Heata pala je u nastavku, a Blazerse je nosio Damian Lillard sa rekordnih 49 poena, od čega je postigao 9 trojki (iz 12 pokušaja).

? DAME DUNK ALERT ?

Posted by Portland Trail Blazers on Sunday, March 19, 2017

Raduje odlična partija Jusufa Nurkića, koji je zabeležio double double (21 poen, 12 skokova, uz 3 blokade). Juka je krenuo slabije u meč, Hassan Whiteside ga je sa brzih 10 poena potpuno izdominirao u prvoj četvrtini, ali u nastavku Nurkić pokazuje svoju najveću vrlinu – upornost i kontinuitet, i do kraja je odigrao sjajno, i bio važan kotačić u mašini Blazersa.

James Johnson je sa 24 poena bio najefikasniji kod Heata, dok je Goran Dragić meč završio sa 17 poena, 4 skoka i 3 asistencije.

 Nakon što su odmarali prošlu utakmicu, velika trojka Cavsa vratila se na gostovanju protiv Lakersa i očekivano izdominirala. U ne toliko ubedljivoj pobedi (125 – 120), gde je šampion morao juriti dvocifreni zaostatak u zadnjoj četvrtini, Kyrie Irving je postigao 46 poena, Lebron je dodao 34 poena, uz 7 asistencije i 6 skokova, dok je Kevin Love imao 21 poen i uhvatio je 15 lopti.

Kod Lakersa je D’Angelo Russel postigao 40 poena, uz 6 asistencija, dok je Ivica Zubac još jednom bio dobar kao startni centar – igrao je 19 minuta, postigao 10 poena i uhvatio je 6 lopti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*