“Jackson bi trebao otići!”

screenshot

Jedno od najboljih niskih krila svih vremena, Jordanov bivši sigurač, Scottie Pippen je sinoć izjavio kako bi Phil Jackson trebao odstupiti sa svojeg mesta u Knicksima.

Scottie je gostovao u ESPN-ovoj emisiji Jump i između ostalo došlo je na red pitanje ko je kriv za neuspeh Knicksa ove sezone. Pippen je bio iskren i upro je prstom u svog bivšeg trenera Jacksona. -“Mislim da nije dobro posložio kockice na treneru. Dajem veliki kredit Carmelu koji je profesionalno odradio sve utakmice, a sada do neke mere i sedi na klupi, oduzimaju mu minute. Ova ekipa jednostavno nema “ono” nešto. Nemaju otkada je Jackson stigao.” – iskren je bio Pippen.

Phil je došao na mesto predsednika u martu 2014. godine. Još uvek nisu okusili playoff pod njegovim vodstvom, a i imali su najgoru sezonu ikada. To je bila njegova prva godina kada su ostvarili omjer 16-65. Prošlu sezonu su bili na 32-50, dok ovu imaju 28-47 s tim da je ostalo još 7 utakmica do kraja.

Pippen je s Philom uzeo 6 titula u Bullsima, ostvario drugi najbolji omer u regularnoj sezoni, te je izborio 7 Allstar nastupa. No sada je definitivo protiv svog bivšeg trenera. -” Nije bilo nikakvog pomaka otkada je Phil zaposlen. Nisu niti jedne godine izgledali niti blizu kao contenderi. Malo mi je žao Carmela što to sve mora trpiti, no ima dobar ugovor…Siguran sam kako bi najvijači voleli da i Phil i Melo napuste New York.”- nastavio je Scottie.

Na kraju je dodao kako bi vlasnik ekipe Dolan trebao uzeti stvar u svoje ruke i uručiti otkaz Philu. No, Dolan je već ranije izjavio kako će pustiti Philu da odradi svoj petogodišnji ugovor do kraja i da se on neće mešati.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*