Rezervisti iznenadili šampione!

nba.com

Nešto se dešava u Clevelandu. Opet su izgubili utakmicu od Hawksa, te su uprskali priliku da osiguraju prvo mesto Istoka, koje se činilo neizbežno nakon pobede nad Bostonom. Ovaj poraz verovatno ne bi bio toliko čudan da nije došao od rezervne ekipe Hawksa. Odmarali su 4 ključna igrača, Howarda, Millsapa, Schroedera, Bazemorea i Sefoloshu, dok su prvaci bili u punom sastavu.

Odličnom timskom predstavom u kojoj su podelili čak 39 asista i sjajnim Hardawayom u zadnjoj četvrtini uspeli su dobili Cavse. -“Ovo ništa ne znači. Moraćemo se ponovo sresti. Znamo da su odlična ekipa i prvaci. Moramo se vratiti u nedelju sa istim intenzitetom i pripremiti se.”- izjavio je Hardaway posle utakmice.

Lebron je reko kako je neobjašnjivo da su izgubili, dok trener Lue to pripisuje možda i podcenjivanju. -“Nismo ih poštovali dovoljno. Nakon pobede protiv Bostona jednostavno nismo dali dovoljno kredita ekipi koja čak nije izašla ni u najjačem sastavu.”-izjavio je trener Lue.

Cavsi su još i vodili u zadnjoj četvrtini nakon Korverove trojke na 87-85, no Hardaway tu preuzima stvar i preokreće rezulata. Zabio je 15 od svojih 22 poena u zadnjem periodu i usmerio utakmicu na mlin Hawksa. Odličan je bio i veteran Dunleavy koji se na neki način malo i osvetio Cavsima, sa 20 poena. Lebron je bio odličan 27 poena uz neverovatan 12/15 šut, a uhvatio je i 8 skokova i podelio 7 asista. Kyrie je završio na 18, a Love je ubilježio double double sa po 15 poena i skokova.

1 Trackback / Pingback

  1. Hawks - Cavaliers: Šampion traži iskupljenje - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*