Cavsi u problemu ?

Mandatory Copyright Notice: Copyright 2016 NBAE (Photo by Joe Murphy/NBAE via Getty Images)

Sinoć su Cavsi poveli s 2-0 u seriji protiv Pacersa, no ni ova utakmica nije prošla bez problema za prvake. Prvu su skoro ispustili vodstvo (opet!) a sada iako su došli do pobede moguće je da su ostali bez J.R. Smitha za 3. utakmicu. On je napustio teren na poluvremenu i do kraja se nije vraćao. Istegnuo je tetivu, no povreda ipak nije teže prirode.

-“Pustite me da igram. Pa nisam polomio nogu.”- odgovorio je Smith u svom stilu posle utakmice. Čak se hteo vratii i na parket u drugom delu, no Lue je odlučio da to nije dobar potez. -“Ovo je playoff, razumijem da želi pobediti pod svaku cenu, no ponekad moraš biti i pametan.”- rekao je trener Cavsa posle utakmice.

Smith je odigrao solidan meč. Zabio je 3 poena uz 1/3 šut za 19 minuta igre. Zamenio ga je Shumpert koji uopšte nije ulazio u prvoj utakmici. Ovaj puta je dosta dobro iskoristio svoje vreme na parketu i ubacio 5 poena za 20 minuta uz odličan doprinos u obrani.

Cavsi su poveli 2-0 nakon 2 utakmice, no do tih pobeda nisu došli lagano. Prvu su gotovo izgubili, izvukli su se sa sirenom, a u drugoj su ipak posao rešili malo ranije, no Pacersi nisu pali bez ispaljenog metka. Očito je da ima prolema u Cavsima i ovih 2-0 protiv osrednjih Pacersa ne treba nikoga zavaravati.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*