Kelti se vraćaju!

twitter.com

Bullsi oslabljeni neigranjem Ronda nisu uspeli doći do još jednog iznenađenja. Kelti su rešili stvar u svoju korist i vratili jedan break. Horford i Thomas su predvodili Celticse do pobede, koji su se ovom utakmicom vratili u igru. Prije početka Kelti su imali posebnog motivacijskog govornika. Kevin Garnett im je poslao poruku i uspio ih probuditi. -” Bio je to samo mali motivacijski gotov. Kevin je rekao da ne izgledamo kao ekipa koja se zabavlja na terenu. Moramo igrati jedan za drugog i biti u trenutku, te iako je playoff početi se zabavljati. To je bilo otprilike to, samo što je on to rekao na svoj “garnettovski način”- rekao je Crowder.

Start je bio odličan za Kelte, napravili su veliku prednost već u prvoj četvrtini i činilo se kako Bullsi neće moći nadoknaditi izostanak svog prvoj playa. Uspeli su zabiti samo 15 poena u prvoj dionici, dok su Kelti završili na 33. U drugom dionici Bullsi se bude. Stižu prednost zahvaljujući dobro i činilo se kako Bulls ipak nisu za baciti.

U drugom delu nakon uvodnog egala, Celticsi predvođeni Thomasom koji je ubacio 8 poena u tom periodu, odlaze na veliku prednost i prelamaju utakmicu već u trećoj četvtini. Do kraja su otišli na 13 razlike, no videlo se da Bullsi ne mogu stići taj zaostatak. Napad jednostavno nije bio na toj razini bez Ronda. Ono čime su razbili Kelte u prve dve tekme, tranizcija i brz protok lopte u napadu, nije postojao u ovoj utakmici.

Thomas je ubacio 16 poena uz 9 asista, dok je Horford napokon odigrao dobar meč sa 18 poena i 6 skokova. Za Bullse najviše je ubacio Wade, 18 poena, no trebalo mu je čak i 18 šuteva da to ostvari. Butler je ubacio 14, a Nikola Mirotić je stao na 11 ubačaja uz 6 skokova. Uspeli su Kelti zaustaviti i Lopeza koji je danas uzeo samo 6 skokova.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*