GAME DAY BALA GAME DAY!!!

twitter.com

Večer otvaramo možda i zadnji duelu u seriji Rocketsa i Thundera. Bez nekakve posebne igre Rakete su na 3-1, a zadnju utakmicu su uspeli dobiti praktički bez Hardena. Odigrao je najlošiji meč u seriji, no zahvaljujući sjajnom Neneu Rakete su došli do verovatno nedostižne prednosti. Serija se sada seli u Houston i Westbrook i ekipa nemaju baš puno šanse. Očekujemo još jednu sjajnu Westovu partiju i da na kraju Rakete završe ovu seriju.

Fizdale je uspeo totalno zakomplicirati seriju. Izjednačio je sa 2 domaće pobede i večeras ide probati uzeti prvi gostujući skalp u ovom playoffu. Conley i Gasol su odigrali sjajne mečeve prošlu utakmicu i obojica su bili clutch u pravom trenutku. Spurse trenutno u ovoj seriji drži Leonard. Dosada je svaki puta oborio svoj rekord što se tiče poena u playoffu, a i večeras će trebati dobra predstava Khawia ukoliko Pop opet želi doći do prednosti.

Na kraju imamo duel Clippersa i Jazza. Clippsi igraju drugi meč bez Griffina. Prvi se nisu dobro proveli i Ingels i Johnson su ih uništili. Sjajna igra dvojca Jazza s oporavljenim Gobertom je bilo previše. Sada serija ide ponovo u LA a rezultat je izjednačen. Prednost i momentum je na strani Jazza, a kako su Clippsi oslabljeni Paul će još jače morati povući ukoliko želi izvući seriju.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*