Nema više Dream Teama?

espn.com

Američki mediji su danas objavili da pripremaju malo drugačiju reprezentaciju za kvalifikacije za Svetsko Prvenstvo. Odlučeno je kako NBA igrači više neće igrati te utakmice, nego da će ih zameniti najbolji iz D-lige, tj NBA Gatorade lige od početka iduće sezone.

Uz to odabran je i komitet od 6 ljudi koji je će biti zaduženi za odabir igrača. Nama najpoznatiji je Trajan Langdon, kojeg se možda sećate iz CSKA Moskve. Igrao je u ekipi s Holdenom, Siskauskasom i drugim velikanima. Sada je pomoćni GM Netsa i dobio je priliku uticati na odabir igrača koji će predstavljati Ameriku.

Uz igrače iz D-lige dostupni će biti i oni iz Europe pod uvetom da se klubovi slažu s odlaskom njihovih igrača. U protivnom neće moći igrati.

Također rade i na zameni na trenutnog glavnog trenera Grega Popovića. Nisu se predomislili kada su videli kako igraju Spursi u prvoj utakmici protiv Rocketsa, već Greg jednostavno neće stići. Tako da postoje 2 opcije. Prva je da zaposle više trenera, pa da onda svaki dobije po nekoliko utakmica, a drugi izbor, možda i logičniji, da uzmu trenera izvan NBA lige koji će odraditi svih 12 utakmica kvalifikacija.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*