Stigao Big Baller!

Houston Cronicle

Lonzo Ball, momak s UCLA sveučilišta, izbacio je patike sa svojim potpisom. Lonzo je igrao godinu dana na sveučilištu i ispao na NCAA turniru u Sweet 16 od Kentuckya. Objavio je da se prijavljuje na draft i otada se smatra verovatnim prvim pickom!

Lonzo je prije ovog izdavanja bio odbijen od svih većih kompanija, Nikea, Adidasa, Under Armora. Nisu hteli potpisati s ugovor s njim verovatno jer je “najpoznatiji” Ball, Lavar previše tražio. -“Rekli smo na početku ne želimo samo potpisivanje ugovora. Mi tražimo pravog partnera. Ali oni nisu bili spremni na to, nisu navikli na taj model. Ali, gledaj ni Taxi industrija nije bila pripemljena na Uber.”-izjavio je u svom stilu Lavar.

Zato su Ball momci osnovali svoju marku. Big Baller Brand. Patike čak i dobro izgledaju, ali imaju jednu veliku manu. Naime njihova cena je neverovatnih 495$! A ako slučajno imate jako veliku želju da Vam Lonzo stavi svoj potpis na patike, onda će te to zadovoljstvo platiti čak 995$.

Čisto za usporedbu, Lebronove koštaju 175% , Durantove 150$ , Hardenove adidaske 140$, a Curryev Under Armor za “smiješnih” 100$. Malo ambiciozno za momka koji još nije odigrao niti jednu NBA utakmicu. Naravno Twitter  je poludio na ovu cenu.

Kako Warriorsi lagano pobeđuju i bez Kerra, na press konferenciji je bilo vremena da upitaju Mike Browna, trenutno glavnog trenera Warriorsa, da li bi kupio deci ove patike.

Ball je imao jako dobru sezonu na UCLA. Preporodio je ekipu i pretvorio ju u najbolji napadački tim lige. Imao je u proseku 14.6 poena i  7.6 asista u proseku. Sada je gotovo sigurno Top3 pick drafta. Iako smo bili skeptični prodaja ovih patika ide nenomalno. Zaradili su već preko 40 000$ u prvom danu.

1 Trackback / Pingback

  1. "Ne trebam ja nikakve savete od Kobea!" - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*