Dok je policija ‘hapsila’ Browna, Popovich je umirao od smeha

CBS sport

Pomoćni trener Warriorsa, Mike Brown kasnio je na konferenciju za medije pred drugi meč finala Zapada, a razlog je vrlo bizaran. Naime njegovo kašnjenje od 15 minuta izazvano je reakcijom policije koja je imala nameru Browna da uhapsi.

Vozio sam ka Oracle areni, moj sin i još par prijatelja su bili sa mnom u kolima. Izlazili smo jednosmernom ulicom ka glavnom putu, a rekao sam svom sinu da su iza nas Gregg Popovich i ekipa Spursa, pošto on voli Gregga. Pitao me je kako znam, rekao sam mu da su policijski motocikli ispred.

Jedan policajac na motociklu je prošao kroz crveno, i naglasio svima nama da možemo da prođemo.

Usledilo je novo crveno i novi prolazak, a onda smo stigli do poslednjeg semafora gde nas je policajac na motociklu usmeravao u desno. Ipak, mi smo otišli u levo, gde uvek prolazimo.

Onda je samo naišao policajac niotkud i rekao mi da stanem, a ja sam samo pokazao svoju majicu i rekao mu da sam trener Golden Stejta. Rekao mi je da ne mari za to, da stanem, a ja nisam nikako hteo da budem maltretiran od strane policije Oklenda i San Franciska. I to na svom parkingu! Krenuo sam napred kuda inače idem, a onda se čuo megafon.

‘Hej, ti, u Rendž Roveru! Stani, odmah! Čuli ste poručnika!’

Uplašio sam se jer su njih petorica bili oko mene. Morao sam da stanem”, ispričao je Brown.

Izveli su ga iz auta, a sve su to kao u nekoj predstavi gledali košarkaši Spursa i njihov strateg, umirući od smeha.

Usledio je telefonski poziv a zvao je Popovich.

“Usledio je taj poziv, videh – Gregg Popovich. Javio sam se i on nije mogao da priča od smejanja. Rekao mi je da nije znao da sam to ja, da je očekivao da čovek koji vozi rovera bude uhapšen”.

Kasnije je o tome pričao i Greg Popovič na konferenciji za novinare.

Bilo je veoma smešno. Neko mora da ga nauči da kada vas policijska patrola usmeri na neku stranu, tamo morate da idete. Nije on to uradio, ali je bilo veoma smešno“, rekao je Greg Popovič.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*