“Mislim da sam se zaljubio u košarku zbog Michaela!”

Sports Mockery

Cavsi su dobili Bostona u 5 utakmica i tako prošli u još jedno finale protiv Warriorsa. U toj utakmici Lebron James je dostigao verovatno najveći rekord u svojoj karijeri. Naime prestigao je velikog Michaela Jordana po broju poena u playoffu. Trebalo mu je 28, no on je uspeo da ubaci 35.

Za taj podvig mu je trebalo 33 utakmice više, no uzeo je 120 šuteva manje. Na pressici posle rekordne utakmice Lebron je rekao kakav je osećaj prestići najvećeg svih vremena. -“Prije svega, ja nosim ovaj broj zbog Jordana. Mislim da sam se zbog njega zaljubio u ovu igru, kada sam vidio šta je sve postigao. Ali mislio sam da je Michale…ma znate onaj osećaj kada ste odrastali i gledali Jordana, mislili ste da je on Bog. Tako da nikada nisam verovao da mogu biti kao on. Tako da sam postao fokusiran na druge igrače, jer nisam mislio da mogu stići do te tačke da bude kao Jordan.”-

A da su Cavsi spremni na finale i da je atmosfera odlična u ekipi pokazali su i njegovi suigrači, Kevin Love, Tristan Thompson i neizbežni J.R. Smith. U pola intervjua su se odlučili pridružiti Lebronu, te bez reči se slikati s njim. Atmosfera je izgleda na vrhuncu i Warrirosi će se morati pomučiti ukoliko žele vratiti trofej u svoje vitirne.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*